Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Sorin Danescu - Charity Sale

Publicat de Alina in: 23 Mai 2013

 Sorin Danescu's Charity Sale

 

Licitaţia caritabilă a lui Sorin Dănescu

28 mai 2013, AFI Palace Cotroceni

 

Sorin Danescu

"După 16 ani de activitate în trupa Viţa de Vie, am înfiinţat formaţia Diesel, împreună cu patru buni prieteni. Despre prietenie şi generozitate doresc să vă vorbesc în rândurile următoare.


În urmă cu puţin timp, am descoperit fundaţia Hope and Homes for Children românia şi am rămas impresionat de devotamentul şi profesionalismul lor, precum şi de rezultatele spectaculoase obţinute cu puţine fonduri. Am hotărât să ajut şi am, astfel, plăcerea să vă propun o serie de obiecte spre licitaţie, în beneficiul Hope and Homes for Children România. 


Toate obiectele provin din colecţiile mele, pe care le-am adunat de-a lungul anilor, în primul rând deoarece mi-au plăcut foarte mult. Recent am avut surpriza să constat că valoarea lor a crescut spectaculos odată cu trecerea timpului. Dacă veţi participa la licitaţie, veţi descoperi o serie de obiecte unice sau foarte rare în România. Sper să vă simţiţi generoşi şi să licitaţi pentru ele, pentru ca apoi să vă aducă şi ele bucuria de a le avea în casă."

 

Sorin Dănescu, muzician, solist şi fondator al formaţiei Diesel, ambasador HHC România

 

 

O licitaţie altfel

 

Pe 20 martie 2013, organizam primul nostru eveniment de amploare, Gala Twin Art, care s-a bucurat de un succes neaşteptat. Pentru noi, cei de la HHC România, el a reprezentat un pas extrem de important, începutul unui şir de evenimente şi campanii menite să susţină activitatea noastră şi să o facă mult mai vizibilă. Despre un astfel de eveniment vrem să vă spunem chiar acum.

 

Încă de la Gala Twin Art, am presărat din loc în loc mici teasere privind licitaţia organizată de Sorin Dănescu, solist şi fondator al formaţiei Diesel (fost membru al formaţiei Viţa de Vie) şi ambasador HHC România.

 

Acum, ea devine realitate!

Este vorba despre o licitaţie care pune în prim plan o colecţie impresionantă de obiecte unice sau foarte rare în România, care variază de la afişul original din 1977 al celebrului film Star Wars şi până la tonomatul Rock-Ola 453, un simbol al anilor '70 (pentru a vedea toate obiectele incluse, puteţi răsfoi aici catalogul). Licitaţia are şi o importantă componentă caritabilă, banii strânşi în urma vânzării loturilor mergând integral către programele HHC România.

Ne-am bucura foarte mult dacă aţi alege să participaţi la această licitaţie, care va avea loc pe data de 28 mai 2013, ora 20:00, la AFI Palace Cotroceni.

 

Valorile estimate ale obiectelor pornesc de la 50 € şi ajung până la 3.500 €.

 

Înscriere

 

Pentru înscriere, nu trebuie decât să trimiteţi datele dumneavoastră (nume, adresă de email şi număr de telefon) către reprezentantul HHC, prin telefon sau email. Puteţi participa la licitaţie din sală sau prin telefon, organizatorii punându-vă la dispoziţie un asistent care să liciteze în numele dumneavoastră.

 

Contact: Alina Cruceru / alina@hhc.ro / +40 731 497 402

 

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

 

Vezi aici prezentarea video a licitaţiei

Vezi catalogul licitaţiei

 

Sorin Danescu's Charity Sale

Înapoi