Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Ambasadorii HHC România

Wings of Hope pentru ambasadorii HHC

 

Ambasadorii HHC România sunt oameni deosebiţi care şi-au exprimat suportul total faţă de cauza copiilor cărora le dedicăm activitatea. Fiecare dintre ei se implică în felul propriu şi poartă mesajul HHC peste tot pe unde se duce.


Pe data de 20 martie 2013, în cadrul primei ediţii a Galei Twin Art, ambasadorii HHC au fost învestiţi primind brăţara Wings of Hope, creată de Malvina Cservenschi special pentru acest eveniment. Un simbol al speranţei pe care, cu ajutorul ambasadorilor săi, HHC o dăruieşte copiilor.

 


 

Alteţa Sa, Prinţesa Marina Sturdza

Preşedinte Onorific al HHC România

 

Printesa Marina Sturdza

„Este un privilegiu şi o onoare pentru mine să fiu preşedinte onorific al „Hope and Homes for Children".HHC România a jucat un rol crucial şi catalitic la nivel local şi naţional, în implementarea dezinstituţionalizării pentru o generaţie întreagă de copii defavorizaţi, întotdeauna având în prim plan interesul superior al copilului. Speranţă şi familie pentru fiecare copil - acesta ne-a fost crezul şi sursa de inspiraţie. Pe parcurs, am impus standardele cele mai înalte în îngrijirea copilului, am pregătit o întreagă generaţie de specialişti în protecţia copilului şi, poate cel mai important lucru, am oferit demnitate atât copiilor, cât şi celor care au grijă de ei.

 

Aş dori să folosesc această oportunitate pentru a felicita călduros colegii din HHC România şi a-mi exprima mulţumirile şi respectele mele pentru micile miracole înfăptuite zi de zi, de care dau dovadă în munca lor cu cei mai vulnerabili cetăţeni ai României.

 

Pe lângă generozitatea financiară a HHC România, există generozitatea spiritului pe care fiecare o investeşte. Acesta este un lucru particular şi nepreţuit. Sunt mândră că, alături de toţi colegii mei, sprijinim România să aibă grijă de copiii ei."

 


 

Amalia Enache

Jurnalist şi reprezentant special al HHC România


Amalia Enache

„Imaginaţi-vă că niciodată nu aţi putut să alegeţi nimic. Nici ce mâncaţi, nici ce haine aveţi în dulap şi, mai ales, ce faceţi. Şi asta zi de zi. Imaginaţi-vă că, deşi îngrijiţi, v-aţi simţit mereu singuri pe lume.

 

Viaţa copiilor abandonaţi în vechile instituţii arată aşa. Copilăria, în principiu, e cu totul altfel, e o operă de artă în sine. O merită şi ei.

 

Prin mijloacele meseriei mele de jurnalist şi alături de HHC România, voi da în continuare voce problemelor lor până când „o casă şi o familie pentru fiecare copil" va fi o realitate."

 


 

Alexandru Tomescu

Violonist şi reprezentant special al HHC România

 

Alexandru Tomescu


„Am primit cu imensă bucurie propunerea de a mă implica alături de HHC România în proiectele complexe pe care le dezvoltă în sprijinul copiilor defavorizaţi. Am convingerea că gesturile noastre de astăzi pot reconfigura imaginea României de mâine şi pot modifica decisiv destinele unor fiinţe care încă nu se pot ajuta singure, ci au nevoie de sprijinul şi îndrumarea noastră."


Alexandru Tomescu dedică Turneul Stradivarius 2013 Fundaţiei Hope and Homes for Children România. Stradivarius BACH TO BASICS se va desfăşura în perioada 8-29 mai 2013 şi va cuprinde următoarele oraşe: Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Alba Iulia, Dumbrăveni, Iaşi, Bacău, Constanţa, Piteşti, Bucureşti . 20% din valoarea tuturor biletelor vândute la cele 12 evenimente ale turneului vor fi donate către HHC România, pentru sprijinirea construirii caselor de tip familial ce vor lua locul Centrului de Plasament „Sf. Andrei" din sectorul 6 al Capitalei.

 

 

Susţinători ai HHC România

 Sorin Dănescu

Muzician şi reprezentant special al HHC România


Sorin Danescu„După 16 ani de activitate în trupa Viţa de Vie, am înființat formaţia Diesel, împreună cu patru buni prieteni. Despre prietenie şi generozitate doresc să vă vorbesc în rândurile următoare.

 

În urmă cu puţin timp, am descoperit Fundaţia Hope and Homes for Children România şi am rămas impresionat de devotamentul şi profesionalismul lor, precum şi de rezultatele spectaculoase obţinute cu puţine fonduri. Am hotărât să ajut şi am, astfel, plăcerea să vă propun o serie de obiecte spre licitaţie, în beneficiul Hope and Homes for Children România. Toate obiectele provin din colecţiile mele, pe care le-am adunat de-a lungul anilor, în primul rând deoarece mi-au plăcut foarte mult. Recent am avut surpriza să constat că valoarea lor a crescut spectaculos, odată cu trecerea timpului. Dacă veţi participa la licitaţie, veţi descoperi o serie de obiecte unice sau foarte rare în România. Sper să vă simţiţi generoşi şi să licitaţi pentru ele, pentru ca apoi să vă aducă şi ele bucuria de a le avea în casă."

 

Informaţii suplimentare:

 

www.hhc.ro
www.facebook.com/sorindanescu.charitysale

 


 

Malvina Cservenschi

 

Malvina Cservenschi


„Să oferi ajutorul este un gest care te împlineşte, dar te şi obligă. Te obligă să îţi duci până la capăt misiunea, să îţi asumi complet responsabilitatea, să nu cedezi când lucrurile devin dificile.


Brăţara Wings of Hope a apărut din dorinţa noastră de a oferi ajutor unor copii pentru care Acasă este un concept, şi nu o realitate. Aripile de înger semnifică protecţia noastră, pentru ca dorinţele acestor copii să devină realitate, iar viaţa lor să se schimbe în bine. Brăţara Wings of Hope nu înseamnă doar speranţa noastră, ci şi a tuturor celor care îşi doresc să ducă la îndeplinire visurile unor copii. Malvensky şi HHC România fac acest lucru posibil!"


Brăţara Wings of Hope este disponibilă în aur şi argint şi poate fi achiziţionată online de pe site-ul malvensky.ro , din Malvensky Diamond Boutique şi din magazinele partenere.


Informaţii suplimentare:

 

www.hhc.ro
www.malvensky.ro

 Dragoș Bucurenci

Purtător de cuvânt și consultant de comunicare și fundraising


Dragoș Bucurenci„Am ales Hope and Homes for Children Romania pentru că instituționalizarea copiilor este o problemă care poate fi și trebuie rezolvată o dată pentru totdeauna în România și pentru că Hope and Homes for Children a dovedit că poate veni cu soluții concrete și durabile în acest domeniu.

 

Mă bucur să mă alătur în calitate de purtător de cuvânt și consultant de comunicare și fundraising unei echipe de profesioniși pasionați și dedicați și sper ca împreună cu Robert Ion, directorul de fundraising, să transformăm misiunea Hope and Home for Children în realitate: o casă și o familie pentru fiecare copil."

 

Informaţii suplimentare:

 

www.hhc.ro
www.bucurenci.ro

Înapoi