Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Adrian Oros

Publicat de admin in: 10 Martie 2016
Adrian Oros
  • Specializare: Universitatea de Nord Baia Mare, Facultatea de Litere, secția Limba și Literatura Română - Limba și Literatura Engleză
  • Master: Institutul Român pentru Drepturile Omului, masterat în Democrație, Toleranță și Drepturile Omului.


Am început ca profesor translator în anul 2002, fiind implicat, alături de voluntari de peste hotare, în proiecte de închidere de instituţii în şi apoi în activităţile oferite de aceştia în cadrul serviciilor alternative deschise.

 

Am fost implicat apoi ca profesor educator în proiecte de închidere de instituţii. Rolul meu a constat în implementarea de activităţi educative şi recreative cu copiii din instituţie care urmau să se mute în servicii alternative.

 

Din 2007 am devenit responsabil cu baza de date a HHC România. Responsabilităţile mele sunt menţinerea unei baze de date comprehensive cu beneficiarii tuturor proiectelor implementate, producerea de rapoarte lunare şi trimestriale privind progresele înregistrate în cadrul proiectelor, precum şi de rapoarte sintetice cu privire la anumite proiecte, conform cererilor finanţatorilor. Responsabilităţile mele mai includ menţinerea unei arhive foto/video a fundaţiei, precum şi documentarea (foto) a proiectelor fundaţiei.

 

Înapoi