Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Ioana Herțeg

Publicat de admin in: 10 Martie 2016
Ioana Herțeg
  • Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare, specializarea Limbi Moderne Aplicate
  • Masterat: "Drepturile Omului, Democraţie, Pace şi Toleranţă", Insitutul Român pentru Drepturile Omului, catedra UNESCO din cadrul Universităţii de Nord, Baia Mare


Munca mea în cadrul organizaţiei a început în primele luni ale anului 2002, ca voluntar în cadrul proiectului "soră/frate mai mare". În timp, am participat la mai multe activităţi în calitate de voluntar, lucrând în principal împreună cu voluntari din alte ţări, specializaţi pe diverse domenii de activitate.

În anul 2004, am devenit angajată, ocupând funcţia de profesor-translator. Am participat la proiecte de închidere de instituţii, am realizat diverse activităţi cu copiii din serviciile alternative dezvoltate. De asemenea, în calitate de translator, efectuez diverse traduceri, în scris sau consecutive şi simultane.

Mă ocup de organizarea vizitelor din partea grupurilor de voluntari din străinătate, iar în ultimii doi ani şi jumătate am lucrat la partea de colectare date şi raportare pentru un amplu proiect de închidere de instituţii la nivel național.

Înapoi