Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Mihaela Koblicica

Publicat de admin in: 10 Martie 2016
Mihaela Koblicica
  • Universitatea de Nord Baia Mare, Facultatea de Litere, specializare limba şi literatura română - limba şi literatura engleză
  • 3 ani profesor de limba şi literatura engleză la şcoli şi licee din Baia Mare
  • Am absolvit un curs de asistent programator, certificat de competenţă în urma absolvirii cursului de "Strategii de Prevenţie şi Intervenţie în criză"
  • La HHC România m-am specializat pe monitorizarea şi evaluarea calităţii serviciilor


Fac parte din echipa de monitorizare şi evaluare a calităţii serviciilor, care are ca scop asigurarea şi îmbunătăţirea îngrijirii oferite copiilor şi tinerilor din serviciile de protecţie la nivel naţional. În cadrul monitorizărilor, oferim şi consiliere atât copiilor cât şi personalului care lucrează în mod direct cu aceştia şi ne asigurăm că este întotdeauna respectat interesul superior al copilului.

De asemenea, urmărim toate aspectele legate nu doar de copii şi personal, dar şi de mediul fizic pentru a ne asigura de faptul că sunt respectate toate standardele de calitate prevăzute de legislaţie. Pentru îndeplinirea acestor obiective, colaborăm atât cu reprezentanţii Direcţiilor Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cât şi cu personalul angajat din servicii: şefi de centre, asistenţi sociali, psihologi, psihopedagogi, fizioterapeuţi.

Înapoi