Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Parteneri

Munca noastră n-ar fi posibilă fără sprijinul extraordinar al unor oameni, al unor companii și organizații. Sprijinul acestora a transformat vieți, a schimbat radical sisteme. Mii de copii și familiile lor sunt împreună datorită lor. Alte sute de copii sunt acum într-un mediu familial, spunând adio pentru totdeauna instituțiilor în care au supraviețuit atâta vreme.

 

Pentru că ați făcut ca toate acestea să fie posibile, vă mulțumim din suflet!

 

Parteneri principali


Vă invităm să-i cunoaşteţi în această rubrică pe partenerii care ne-au ajutat cel mai mult în ultimii 2 ani. Prin altruismul lor şi responsabilitatea socială de care au dat dovadă, au devenit parteneri strategici pentru HHC în România, şi au permis schimbări fundamentale în funcţionarea şi modernizarea sistemului de protecţie a copilului în ţara noastră.

Parteneri în comunităţi


Hope and Homes for Children nu lucrează decât în parteneriat strâns cu actorii sociali din comunităţile în care se vor desfăşura programele de dezinstituţionalizare, educaţie şi formare sau prevenire a separării copilului de familie. Programele sunt foarte complexe şi nu ar putea avea succes fără implicarea directă şi pro-activă a autorităţilor şi ONG-urilor locale sau regionale.

Companii şi Corporaţii


Orice companie care îşi doreşte un succes sustenabil şi durabil trebuie să investească în comunităţile şi regiunile în care activează, nu doar la nivel economic, ci şi social. Este o dezvoltare naturală şi o recunoaştere a încrederii comunităţii în acea companie. HHC mulţumeşte în această secţiune companiilor din mediul privat care au decis să-şi direcţioneze o parte din bugetul dedicat responsabilităţii sociale către programele destinate copiilor aflaţi în situaţii extrem de vulnerabile.

Personalităţi


Hope and Homes for Children se bucură de susţinerea unor oameni marcanţi din societatea românească şi internaţională: artişti, jurnalişti, oameni de seamă din business şi politică. Descoperiţi-i în această secţiune pe cei care au ales să vorbească despre şi pentru HHC România dar şi să ajute în mod nemijlocit proiectele fundaţiei dedicate dezinstituţionalizării, educaţiei sau prevenirii separării copilului de familie.

Media


Prezenţa în media este cheia şi motorul oricărei reforme sau schimbări majore în societate. Fără susţinerea partenerilor din domeniul media tradiţional sau digital, importanţa schimbărilor produse sau încă necesare pentru reforma modului în care avem grijă de cei mai vulnerabili copii ai societăţii noastre nu va fi vizibilă şi nu va produce o schimbare de atitudine şi mentalitate. Găsiţi în această secţiune cele mai importante parteneriate media ale HHC România.

Organizaţii şi parteneri instituţionali


Majoritatea proiectelor HHC sunt foarte complexe şi sensibile, desfăşurându-se în contexte de multe ori complicate şi aflate într-un echilibru social precar. De aceea majoritatea serviciilor dezvoltate de HHC de-a lungul anilor (peste 100 la nivelul anului 2013) au fost dezvoltate împreună cu organizaţii partenere care fie ne-au ajutat nemijlocit, fie au primit asistenţa necesară de la HHC fie au preluat în competenţa lor serviciile dezvoltate împreună cu HHC. În această secţiune îi veţi găsi organizaţiile (altele decât cele din mediul corporatist) cu care am dezvoltat şi creat cele mai importante proiecte de-a lungul ultimilor 5 ani.

Înapoi