Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Parteneri principali

Publicat de Alina in: 10 Septembrie 2013

Fie că este vorba de companii sau finanţatori organizaţionali, sprijinul şi încrederea pe care le-au acordat fundaţiei Hope and Homes for Children au fost deosebite şi au permis HHC să realizeze proiecte cu un impact extraordinar.

 

Resursele puse la dispoziţie de aceşti parteneri strategici - atât cele materiale cât şi cele financiare - au fost extrem de relevante cantitativ şi calitativ, iar ritmul susţinut şi constant în care au decis să sprijine cauza copiilor afectaţi de un sistem de protecţie încă nefuncţional a permis derularea de programe sustenabile pe termen mediu şi lung.

 

În numele miilor de copii ai căror destine au fost schimbate definitiv prin ajutorul acestor parteneri, le mulţumim din suflet.

 


 

ARK - Absolute Return for Kids, cel mai important partener HHC RomaniaARK este una din cele mai importante organizaţii internaţionale din domeniul protecţiei copilului cu sediul principal în Anglia. Cu un buget de peste 200 de milioane de EUR, ARK susţine programe relevante pentru dezvoltarea capacităţii de implementare a organizaţiilor partener, printre care şi Hope and Homes for Children România. HHC a început colaborarea cu ARK încă din 2002, iar parteneriatul a fost reînoit de curând, în 2011. Scopul este acela de a sprijini şi cataliza eforturile pentru închiderea tuturor instituţiilor de plasament de tip vechi din România până în anul 2020. Click aici - pentru a afla mai multe detalii despre parteneriat

 


BRD Societe Generale

 

 

În 2014 Hope and Homes for Children a semnat un parteneriat strategic cu BRD Groupe Societe Generale care vizează trei domenii de acţiune: dezinstituţionalizare, prevenirea abandonului şi integrarea socială. În toate cele trei linii de programe, BRD şi HHC vor pune accentul pe componenta de educaţie şi formare a copiilor şi tinerilor. În primul an de parteneriat BRD a contribuit cu 200.000,- EUR pentru implementarea acestor programe, sumă donată de angajaţii BRD şi dublată apoi de bancă. HHC devine astfel partenerul principal al programului de CSR al BRD. Peste 2.500 de copii şi tineri vor beneficia de acest parteneriat, una din cele mai importante finanţări CSR din România din ultimii ani. Mulţumim BRD pentru încredere şi viziune! Citiţi comunicatul de presă aici.

 


 

Kaufland sustine HHC RomaniaÎn 2014, Kaufland, cel mai mare lanț de retail din țară și-a extins impactul CSR printr-un parteneriat multianual cu HHC România: împreună vom dezvolta și construi primul Centru de Tranzit și Consiliere pentru tinerii care ies din sistemul instituționalizat. Investiția Kaufland depășește o jumătate de milion de Euro și continuă susținerea acordată în anii precedenți către HHC pentru programul de integrare, educație și consiliere a tinerilor care ajung la vârsta la care trebuie să părăsească sistemul instituționalizat. Câteva sute de tineri vor beneficia în următorii ani de acest parteneriat extraordinar între Kaufland și Hope and Homes for Children. Mulțumim Kaufland pentru încredere și implicare!

 

 

 

 


 

Arval RomaniaÎn 2013, Arval, unul din principalii furnizori de servicii de leasing operaţional din România, a decis orientarea implicării sale CSR înspre programele Hope and Homes for Children Romania. A făcut asta printr-o alocare de resurse financiare semnificative folosind facilitatea fiscală oferită de legislaţia sponsorizării dar şi prin dorinţa de a contribui nemijlocit la schimbarea vieţii a miilor de copiii vulnerabili de care se ocupă fundaţia HHC.

 

 

 

 

 

 


 

St. James Place Foundation          B & B Collection          Safra Foundation

 

Radisson BluHelp Net

 

Ariston    Unicredit Bank

 


 

 

Five's          Quartz Media Production          Ateneul Roman         

 


 

 

 

 

 

Înapoi