Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Personalităţi

Publicat de Alina in: 12 Septembrie 2013

Hope and Homes for Children se bucură de susţinerea unor oameni marcanţi din societatea românească şi internaţională: artişti, jurnalişti, oameni de seamă din business şi politică. Descoperiţi-i în această secţiune pe cei care au ales să vorbească despre şi pentru HHC România dar şi să ajute în mod nemijlocit proiectele fundaţiei dedicate dezinstituţionalizării, educaţiei sau prevenirii separării copilului de familie.

 

 

 

Principesa Marina SturdzaPrincipesa Marina Sturdza se implică cu o energie nesecată în multe proiecte caritabile din România, dar şi din alte ţări. Pentru HHC ea a acceptat să devină activă în primul rând fiindcă a simţit şi înţeles urgenţa şi importanţa cauzei pentru care luptă fundaţia Hope and Homes for Children. În nenumărate interviuri, discursuri publice şi evenimente organizate special, prinţesa Sturdza a ştiut de fiecare dată să aducă în centrul atenţiei atât trauma prin care trec copiii instituţionalizaţi, cât şi nevoia de a sprijini şi de a susţine fundaţia HHC în realizarea proiectelor sociale.

 

 

Ambasadori HHC România

 

Amalia EnacheAmalia Enache s-a alăturat cauzei HHC în 2011 şi de atunci a fost o ferventă susţinătoare a proiectelor noastre. A voluntariat alături de fundaţie, a petrecut timp alături de copiii beneficiari şi a fost gazda mai multor emisiuni şi evenimente memorabile organizate în beneficiul HHC România. Întotdeauna a ştiut să câştige publicul alături de idea de a se implica direct.

 

 

 

 

 

Alexandru TomescuAlexandru Tomescu este unul din violoniştii cei mai cunoscuţi din România. În 2012 a ales ca sunetul viorii sale Stradivarius să răsune nu doar pentru încântarea spectatorilor fermecaţi de fiecare dată de concertele sale, ci şi în beneficiul copiilor vulnerabili asistaţi de HHC. A dedicat întregul turneu Stradivarius din 2013 acestui scop.

 

 

 

 

Sorin DanescuSorin Dănescu nu este cunoscut doar pentru apartanenţa sa la trupa "Viţa de Vie" şi mai apoi ca fondator al trupei "Diesel", ci şi ca o persoană deschisă la suflet şi dedicată cauzelor sociale. În 2013 s-a alăturat eforturilor echipei HHC România şi a făcut un gest remarcabil: şi-a donat întreaga colecţie Pop Art în beneficiul proiectelor HHC, dar a şi susţinut evenimente în beneficiul copiilor vulnerabili.

 

 

 

 

 

Prieteni HHC

 

Natalie PinkhamNatalie Pinkham este una din cele mai cunoscute şi apreciate jurnaliste din Marea Britanie şi de câţiva ani ea este prezentatoarea principală a evenimentelor de Formula 1. După o călătorie în România în care a lucrat ca voluntară într-un centru de plasament de tip vechi din sudul ţării, a decis că trebuie să se implice şi prin angrenarea de resurse materiale. Prin efortul ei nemijlocit, în 2013 HHC România reuşeşte să finalizeze construcţia unei Case de Tip Familial în Slatina.

 

 

 

Malvina CservenschiMalvina Cservenschi e un nume cunoscut în media romnească dar şi în viaţa de societate. Prin brandul creat de ea, "Malvensky", Malvina a creat un adevărat trend în bijuterii iar frumoasele creaţii din argint sau aur prinse de bentiţa roşie au devenit de nelipsit din vitrine. În 2013 a creat special pentru HHC brăţara "Wings of Hope" a cărei vânzare este dedicată fundaţiei.

 

 

 

 

Mihai CalinMihai Călin este un actor de teatru şi TV binecunoscut şi îndrăgit de un public larg în România. Îl caracterizează acurateţea şi dedicarea cu care interpretează cele mai diverse roluri, dar şi eleganţa, modestia şi compasiunea de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale. Din 2013 şi-a dedicat din timpul său pentru a contribui la succesul evenimentelor HHC.

 

 

 

 

Bear GryllsBear Grylls, starul emisiunilor de supravieţuire în sălbăticie, s-a alăturat în 2012 unei iniţiative HHC în Marea Britanie prin care fundaţia a reuşit să atragă donatori individuali: "Summer of Adventure". Cei care s-au raliat chemării lui Bear Grylls nu doar au strâns fonduri pentru HHC, ci au ajutat şi la promovarea cauzei pentru care lucrează fundaţia: eradicarea îngrijirii instituţionalizate a copiilor.

Înapoi