Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Irina Cruceru - Grupul la Nivel Înalt pentru Copiii României

Publicat de Alina in: 22 Octombrie 2012

Proiectele comune, elaborate, dezvoltate şi derulate în cadrul parteneriatului dintre Grupul la Nivel Înalt pentru Copiii României şi HHC România, s-au constituit în acţiuni concrete, de maximă importanţă pentru ameliorarea situaţiei copiilor defavorizaţi.

 

Încă de la începutul activităţii sale, echipa HHC România a înţeles că, în domeniul delicat şi provocator al protecţiei şi îngrijirii copilului, în România era nevoie de schimbare, şi a contribuit din plin la înfăptuirea acestei schimbări.

 

Trecând în revistă aproape 10 ani de când colaborăm, putem vedea schimbările atât de importante pe care aceşti oameni inimoşi le-au adus în viaţa copiilor aflaţi în dificultate. Şi au făcut acest lucru fiindcă au crezut în valoarea dăruirii de sine şi în puterea omeniei, oferindu-le copiilor şansa unei vieţi mai bune, a unui viitor decent şi sigur.

 

Pentru ei, ceea ce contează cu adevărat este schimbarea în bine pe care o aduc în viaţa copiilor, prin profesionalism, devotament, credinţă în forţa binelui, în valoarea muncii în echipă.

 

Iată de ce, în numele Grupului la Nivel Înalt pentru Copiii României, adresez recunoştinţa noastră şi preţuirea faţă de minunata echipă HHC România. Vă mulţumim pentru impresionanta expertiză, pentru intervenţiile voastre operative şi implicarea activă în fiecare situaţie în care un copil, un tânăr sau un părinte disperat a avut sau are nevoie de ajutor.

 

Voi sunteţi dovada vie a faptului că dragostea faţă de semenii noştri reprezintă esenţa unei activităţi de calitate în protecţia şi îngrijirea celor defavorizaţi.

 

Înapoi