Donează acum!

Donațiile dumneavoastră ne vor ajuta să schimbăm viețile copiilor!

Donează acum

Cu ce ne ocupăm?

Urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Manuale și publicații Rapoarte anuale

Implică-te

Fie că eşti reprezentantul unei companii sau vrei să ne susţii independent, fie că eşti un voluntar aspirant sau îţi doreşti pur şi simplu să transmiţi mesajul nostru mai departe, te asigurăm că sprijinul tău contează şi că datorită ţie reuşim să transformăm vieţile copiilor cărora le dedicăm activitatea noastră.

 

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că şi tu crezi că fiecare copil merită o casă şi o familie. Îţi mulţumim că ne ajuţi să ne îndeplinim misiunea!

 

Implică-te

Parteneriate

Suntem dedicaţi dezvoltării de parteneriate reale cu companiile şi organizaţiile care ne împărtăşesc viziunea unei lumi în care fiecare copil are o casă şi o familie.


Implică-te

2% din impozitul pe venit

În fiecare an, poți redirecționa 2% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior către Hope and Homes for Children România. E cel mai ușor și direct mod de a susține copiii și familiile sprijinite de programele noastre. Și, în plus, nu te costă absolut nimic.


Implică-te

20% din impozitul pe profit

Orice companie poate direcţiona, în doar doi pași, 20% din impozitul pe profit către Hope and Homes for Children. În plus, ai libertatea de a alege, direct și transparent, destinaţia unei sume care ar ajunge altfel la bugetul de stat.


Implică-te

Team Hope

Înscrie-te în Team Hope la Maratonul București 2017 și oferă șansa la o viață mai bună copiilor sprijiniți de Hope and Homes for Children.


Implică-te

Donații online

Poţi alege chiar în acest moment să donezi orice sumă pentru a susţine programele prin care luptăm să oferim fiecărui copil o viaţă de familie!

 

Donează acum!

 


Implică-te

Cariere

Avem o viziune ambiţioasă - vrem să participăm la închiderea tuturor instituţiilor de tip vechi pentru copii din România până în 2020 şi la reforma sistemului de protecţie a copilului.


Înapoi