Doru își dorește să devină designer vestimentar

Stadiul proiectului

În curs

Realizări

de Dora Dărăbuş, Profesor şi Translator

Doru locuieşte într-o casă de tip familial deschisă de Hope and Homes for Children România în Baia Mare şi este extrem de pasionat de arta design-ului vestimentar. Îşi doreşte să-şi creeze un mod de viaţă din această pasiune şi, pe viitor, chiar o carieră de succes. Un foarte important prim pas în acest sens l-a reprezentat participarea cu prima colecţie personală, plină de culoare şi mister, la o prezentare în cadrul Galei Modei din Baia Mare, organizată de bine-cunoscutul şi apreciatul designer băimărean Lorand Coza. Acesta îl susţine şi îl formează pe Doru, pe care l-a cunoscut şi l-a luat sub aripa sa la sugestia prietenei HHC, Dana Săvuică-Stanciu. Doru a avut ocazia să-l cunoască şi pe Cătălin Botezatu, căruia i-a dăruit un portret pictat de el în semn de apreciere.

Elementul-surpriză al evenimentului de modă l-a reprezentat prezenţa celebrei Iulia Albu, care a jurizat şi a notat creaţiile designerilor vestimentari participanţi la eveniment. Ea l-a încurajat pe Doru să continue pe acest drum, să persevereze pentru a deveni din ce în ce mai bun şi, mai ales, să studieze cât mai mult în acest domeniu.

Echipa HHC îl susţine cu toată inima pe Doru, un tânăr talentat şi cu un puternic spirit de iniţiativă, îl felicită pentru munca şi devotamentul său faţă de ceea ce îl pasionează, şi îi urează succes pe mai departe, să îşi îndeplinească visul şi să devină un designer vestimentar celebru.

Înapoi